Klik her for at høre en lille velkomst (Real Media format) - Storesøster Freja har indtalt
Magnus Olrik Ernst

Magnus fylder 4 år i dag - mormor og morfar er til kakao og lagkage Februar 2005: Long time no see. Siden sidst er jeg blevet hele 4 år, og har lagt såvel ble som sut fra mig for good. Jeg holder stadig meget af mit riddertøj, men Spiderman står nu også mit hjerte nær. Jeg jonglerer nu med sproget ganske ækvilibristrisk. Jeg har også i den grad kastet mig over tegning, som mine søstre, og overgår dem ganske i daglig produktion, selv om min måde at holde tegneinstrumenterne på er helt unik...
Januar 2004: Tiden går sandelig - jeg er blevet 3 år nu og er faktisk begyndt at gå i børnehave i Feldballe, tæt på hvor vi nu bor. Jeg kan sige det meste af det, jeg ønsker at udtrykke, og er begyndt at lægge sutten en gang i mellem.
Magnus i sit nye ridder-kostume, julen 2003
Anne-Gerda og Magnus - December 2001 Januar 2002: Jeg er nu over 1 år gammel og vejer godt 13 kg. Jeg kan selv drikke af krus og glas - også uden tud på - og spise med gaffel eller ske. Jeg kan også sige "ha' det" og "da" (= tak). Nu går jeg i dagpleje og er næsten altid glad - undtagen når jeg har tandvokseværk om natten.

Båt, båt, her kommer jeg! - November 2001Vi leger lige så godt! - Januar 2002Jeg er en rigtig dreng, der leger med biler. Men jeg kan da også godt lege med dukkehus sammen med Laura, min storesøster.

Jeg kan også godt li' at spille klaver - enten alene eller sammen med Freja.

Freja har lært mig at hamre på klaver! - December 2001

½ år gammel - kan sidde selv...Juni 2001: Jeg har nu passeret det ½ år og vejer 11 kg. Og jeg kan næsten kravle selv nu - det varer i al fald ikke længe før de andre ikke kan have noget som helst i fred (verden skal jo undersøges!).

4½ måneder gladApril 2001: Nu er jeg blevet 5 måneder og nærmer mig de 10 kg, så jeg kan sagtens være glad...

 

 

 

Næsten 4 måneder gammelMarts 2001: Nu er jeg endelig begyndt at spise fast føde - her får jeg faktisk min første skefuld kartoffelmos. Det smager dejligt!
Min vægt er nu oppe på 8,8 kg, så jeg har nu også været meget godt tjent med mors flydende f(l)øde...

 

 

Ca. 6 uger gammelDecember 2000: Indtil videre interesserer jeg mig ikke rigtig for andet end at spise og sove - men ind i mellem kigger jeg da lidt på kunst... og jeg elsker min Tukan. Jeg går ud fra, at jeg med tiden også får andre interesser. Dem vil jeg til den tid så vende tilbage til her.

Magnus Olrik Ernst, 4 timer gl.November 2000: Hej, jeg hedder Magnus og jeg næsten lige kommet til verden... Jeg blev født den 14. November 2000 kl. 16:10 i Odense. Jeg var 57 cm lang og vejede 3838 g - men jeg kom også ud 15 dage senere end planlagt. Nu vejer jeg vist næsten det dobbelte. Min mor og far hedder Anne-Gerda og Mikkel. Jeg har 2 storesøstre, der hedder Freja og Laura. Vi bor nu i Taastrup på Djursland, men da vi blev født boede vi i Kerteminde på Fyn.

Klik her for at gå tilbage til familiesiden

Denne side er sidst blevet redigeret 18-05-2008 med Dreamweaver MX